Odla Pumpa I Pallkrage

Sa Har Odlar Du Kal

Sa Har Odlar Du Kal ~ image credit

Odla Pumpa Din Odlarvan

Odla Pumpa Din Odlarvan ~ image credit

Pumpor I Pallkrage Tradgardsforumet

Pumpor I Pallkrage Tradgardsforumet ~ image credit

Gronsaker Som Passar Att Odla Tillsammans Sara Backmo

Gronsaker Som Passar Att Odla Tillsammans Sara Backmo ~ image credit

Vad Odlar Vi I April Tradgardskalender

Vad Odlar Vi I April Tradgardskalender ~ image credit

Odla Gronsaker Stor Nyborjarguide Till Gronsakslandet

Odla Gronsaker Stor Nyborjarguide Till Gronsakslandet ~ image credit

Längre fram på höstkanten kommer även vintersquashen och pumporna och man vet inte vad man ska göra av alla bjässar som sväller i trädgårdslandet.

Odla pumpa i pallkrage. Johannes tog sig en sväng förbi skrothandlaren som höll till på andra sidan åsen. Pumpa är enkelt att odla och plantorna växer sig snabbt stora. Odla i pallkrage och låda smarta tips att från små frön producera smakrika rädisor vacker kål god färskpotatis eller spektakulära pumpor ger en skön känsla i maggropen. Det betyder att du vänjer dem vid ute klimatet så att de inte skadas av kyla vind regn eller sol. Tyvärr var det kallt ända in i slutet av juli så trots att jag hade skyddat läge blev det inga jätteskördar av det ena el det andra. Här får du tips och råd för hur du sätter ihop och kommer igång med din odling i pallkrage.

Odla potatis i pallkrage eller. Pallkragen har med rätta kallats den lates och den. För den som har en pallkrage ett växthus eller en stor kruka är det inte försent att så nya plantor av de tidiga sorterna. Pumporna går utmärkt att spara till vinterns middagar allt medan den pryder bokhyllorna i hemmet. Börja flytta ut dem ett par timmar en mulen och vindstilla dag när det är minst 10 grader varmt och. Lycka till med din.

Hans första odling i pallkrage bestod av zucchini och pumpa. Ofta är det bra att skörda. Och det är inte mycket som går upp emot att tassa ut en tidig morgon och hämta bladgrönt till frukosten. Högsommar är nämligen squashtid. Pallkrage den smartes trädgård. Att börja med ett allt för stort projekt kan snarare ta bort all odlingsglädjen än att få den att växa.

Jag odlade både pumpa o squash i pallkrage förra året o det blev rätt hyfsat. Lycka till med din odling i pallkrage. Odlingskragar är starkt förknippade med att odla grönsaker men du kan odla allt i en pallkrage. Aldrig mer efter. Många pumpaväxter är goda från små till stora. När din pallkrage är monterad återstår bara det roligaste att plantera.

För den steniga marken vid skogsträdgården blev det en stor skillnad att kunna odla i en upphöjd bädd där jorden alltså kunde lägga ovanpå jordytan. Utgå från en rimlig nivå beroende på hur mycket tid och energi du vill lägga på odlingen. Här får du tips och råd för hur du sätter ihop och kommer igång med din odling i pallkrage. Men jag hade squashen i en två pallkragar hög o pumpan i en tre kragars. När din pallkrage är monterad återstår bara det roligaste att plantera. Pumpa och vintersquash är fruktsättande växter som kräver mycket vatten värme och näring men som i övrigt ger lättodlade och problemfria plantor.

Planerar du att odla tomater frilandsgurka squash majs eller pumpa i pallkragen behöver plantorna avhärdas innan de grävs ner i jorden. Mkt kogödsel med enbart lite vanlig jord på.

Odla Pumpa Din Odlarvan

Odla Pumpa Din Odlarvan ~ image credit

Odla I Pallkrage Budgetmorsan

Odla I Pallkrage Budgetmorsan ~ image credit

Odla 2016 Arkiv Hojnasandra

Odla 2016 Arkiv Hojnasandra ~ image credit